NOUL JAGUAR F-PACE

SURPRINDE ACUM EDIŢIA LIMITATĂ
A PRIMULUI CROSSOVER JAGUAR


Jaguar F-PACE - primul SUV Jaguar de înaltă performanţă aduce împreună manevrabilitatea sportivă, frumuseţea designului exterior şi interior şi eficienţă, zi de zi.

Jaguar transmite ADN-ul performanţelor sale legendare, manevrabilitatea şi luxul, la care adaugă eficienţă, spaţiu şi cele mai performante sisteme de tracţiune intregrală şi siguranţă activă pentru a defini noul F-PACE.

Primul crossover Jaguar deţine performanţa de a se adapta provocărilor zilnice, indiferent de terenul pe care îl parcurge și este autoturismul perfect pentru un stil de viaţă activ.

Noul Jaguar F-PACE ce a fost desemnată “Maşina Anului 2017” şi “Maşina cu cel mai bun design”, ca urmare a distincţiilor obţinute în cadrul competiţiei “World Car Awards 2017”.

Pe lângă toate aceste calităţi de care beneficiază noul F-PACE, BRIT Motor AG, dealerul tău Jaguar, ţi-a pregătit o serie de avantaje:

EDIŢIE LIMITATĂ: 39.900 EURO + TVA

Oferta include Avantaj Client: 6.929 EURO

  • Garanție - 5 ani garanție extinsă, în limita a 150.000 km.
  • Jaguar Care - 3 ani revizii gratuite fără limită de km, conform planului de service, excluzând elementele de uzură.
  • 0% dobândă p.a. în euro și lei, pe o perioadă de finanţare de 12 luni și avans minim 10%.
  • 2.95% dobândă p.a. pentru finanțare în euro și 3.45% p.a. pentru finanțare în lei, pe o perioadă de 24 - 60 luni și avans minim 10%.
  • Transmisie automată cu 8 rapoarte - include padele Jaguar Sequential Shift.
  • Pachet Business: Senzori de parcare față, Sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere, Camera spate și Sistem de navigație
  • Scaune față încălzite și reglabile electric 10x10 direcții
  • Faruri Xenon cu reglare automată şi lumini permanente de zi cu LED

Pentru a vizualiza configuraţia completă click aici.

Completează formularul de mai jos, iar consilierii de vânzări BRIT Motor AG te vor contacta pentru a-ţi oferi toate detaliile cu privire la noul Jaguar F-PACE.

SUNĂ ACUM: 0733 733 316SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAŢII