NOUL RANGE ROVER VELAR

UN RANGE ROVER AVANGARDIST

Noul Range Rover Velar aduce un suflu nou de grație și eleganță în gama de modele Range Rover. Se remarcă prin somptuozitate, rafinament, capabilități în teren accidentat, precizie și atenția acordată detaliilor.

Tehnologia avansată se îmbină cu designul contemporan, farurile cu LED și mânerele escamotabile ale ușilor subliniază designul sculptural și elegant, contribuind la obținerea celui mai aerodinamic Land Rover realizat până acum.

Noul Range Rover Velar dispune de sistemul multimedia Touch Pro Duo ce integrează perfect 2 ecrane tactile de înaltă definiție cu diagonala de 10”, de sistemul de tracțiune integrală „Intelligent Driveline Dynamics”, suspensie pneumatică integrală și de sistemul Terrain Response 2. Eficiența și performanțele excepționale sunt asigurate de cele 6 motorizări diesel și pe benzină, alături de transmisia automată cu 8 rapoarte.

Noul Range Rover Velar reprezintă o nouă etapă în evoluția Range Rover.

Personalitatea incontestabilă, tehnologiile inovatoare și performanțele sale cu siguranță te vor incânta!

Completează formularul alăturat şi consilierii de vânzări BRIT Motor AG te vor contacta pentru a-ţi oferi toate detaliile cu privire la Noul Range Rover Velar.

SUNĂ ACUM: 0733 733 316

Disclaimer
Pentru motorizarea 2.0l diesel 180CP: Consum mixt, 5.4l/100km. Emisii CO2: de la 142g/km. Masina din imagine este cu titlu de prezentare


BRIT Motor AG este operator de date cu caracter personal nr. 25460. BRIT Motor AG nu va vinde, închiria sau oferi sub orice formă altor părţi adresa de e-mail sau orice altă informaţie cu caracter personal.

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAŢII